Uw eigen beheerde cloud server (Managed VPS).

Wilt u als bedrijf af van uw fysieke server(s)? Overweegt u dan de mogelijkheid om een door ons beheerde server in de cloud te nemen.

Een Server in de cloud, oftewel VPS, gedraagt zich exact hetzelfde als een fysieke server en heeft ook dezelfde functionaliteiten. Daarnaast doen we ook het systeembeheer voor u. Wij worden volledig verantwoordelijk voor de werking van de server en lossen eventuele storingen op uw eigen beheerde cloud Server op, zonder extra kosten.

Wilt u geen beheerde server in de cloud, omdat u bijvoorbeeld het systeembeheer zelf kunt doen, bekijk dan onze Virtual Private Server pagina. U kunt er namelijk ook voor kiezen om een server in de cloud zonder systeembeheer aan te vragen.

Beheerde server

Een managed VPS van Cloud 365 kan gebruikt worden voor 1 of een combinatie van onderstaande scenario’s. In elk scenario is het mogelijk om de Managed VPS middels VPN te koppelen aan het bestaande kantoor netwerk. De Managed VPS maakt dan onderdeel uit van het reeds bestaande interne kantoor netwerk.

  • Als een Online Werkplek server, zie demo video hieronder. Uw organisatie heeft dan haar eigen online werkplek server waarop de gebruikers volledig online kunnen werken. Data, mail en applicaties bevinden zich dan allemaal op de online werkplekken.
  • Als een Online Storage server. De gebruikers benaderen de server middels webdav of Mobile VPN en hebben op die manier toegang tot de bedrijfsdata.
  • Als Mail Server. Interessant als uw organisatie meer dan ca. 60 mailboxen telt of verwacht in afzienbare tijd dit aantal te gaan behalen dan is het raadzaam om deze mailboxen onder te brengen op een aparte cloud Mail Server. Door de mailboxen apart onder te brengen op een eigen server in de cloud kan dit aanzienlijk in beheer en kosten schelen.
  • Als een applicatie server. De Managed VPS wordt in dit geval gebruikt om een (web) applicatie of database te hosten voor intern gebruik of om beschikbaar te stellen aan bijvoorbeeld uw klanten.
  • Als een backup server. De Managed VPS wordt in dit geval gebruikt als backup van een andere virtuele of fysieke server. Dit kan een passieve backup zijn (simpelweg kopie van alle data) of een actieve backup/replica met exact dezelfde functionaliteiten als de bron server. Dit geeft de mogelijkheid om uit te wijken in geval van calamiteiten op de bron server.

Demo video Managed VPS als Online Werkplek Server

beheerde server

Schaalbaar

U kunt altijd opslag, software en mailboxen toevoegen of verminderen. U kunt ook de resources (RAM, Disk en CPU) of het aantal online werkplekken aanpassen naar gelang uw behoefte.

beheerde cloud server

99,7 % uptime garantie

We garanderen een hoge beschikbaarheid zodat u en uw collega’s kunnen vertrouwen op een robuuste dienst.

vps

Ondersteuning

Onze helpdesk staat graag voor u klaar om u te ondersteunen bij uw vragen.

Vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat te ontvangen. We zullen na de offerte aanvraag contact met u opnemen om uw eisen en wensen door te nemen.

Loading...

Rollen

Geef hieronder aan welke rollen de Managed VPS moet invullen.

Algemeen


Mailboxen


Applicaties


Online Werkplek Server