Onze Cloud Diensten

Onze Cloud Diensten worden aangeboden met de meest zorgvuldige en veilige manier van serverbeheer. Onze servers zijn ondergebracht in 3 verschillende datacentra in Nederland, zodat de data die opgeslagen wordt ook valt onder het Nederlands recht. Elke locatie is onafhankelijk van de ander, maar kan desgewenst taken overnemen van de andere locaties. Onze servers zijn redundant uitgevoerd als het gaat om schijven (RAID 1/5/10), processors, voedingen en netwerkaansluitingen.

De datacenters waar onze servers zich bevinden zijn voorzien van noodstroomvoorziening, daarnaast zijn alle netwerkcomponenten redundant uitgevoerd en gebruiken de datacenters meerdere transit providers.

Cloud Diensten

Online Werkplek

Met onze online werkplek kunt u altijd en overal via een beveiligde verbinding bij uw bestanden, email en bedrijfssoftware. Onze online werkplekken zijn compleet met standaard software, Microsoft Office en Exchange mailboxen.

Meer Info

VPS

Met onze VPS kunt u een virtuele server of werkstation geheel naar wens in (laten) richten net zoals u dat met een fysiek server of werkstation ook zou doen. De VPS is flexibel schaalbaar en kan krimpen of groeien naar uw behoefte.

Meer Info

Managed VPS

Een managed VPS is exact gelijk aan een normale VPS server, maar dan met volledig systeembeheer. U heeft geen omkijken naar onderhoud van de server zoals updates van software en constante monitoring.

Meer Info

Hosted Exchange

Met onze Hosted Exchange beschikt u over een Exchange 2016 mailbox met alle functies. Een zeer uitgebreide webmail functie, outlook anywhere, agenda, contacten, taken, verbinding met mobiele apparatuur en nog veel meer.

Meer Info

Advies of Informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis Advies