Microsoft 365

Microsoft 365 (Voorheen Office 365) Abonnementen

Microsoft 365 synchroniseert e-mail, agenda’s en contactpersoonsgegevens in realtime op de verschillende apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date. U beschikt overal over uw vertrouwde Office-pakket en u heeft altijd toegang tot uw bestanden.

  • Slim plannen en e-mailen
  • Zakelijke e-mail ingebouwd in de cloud
  • Werk thuis, onderweg en op kantoor
  • Altijd de laatste versie van bestanden

Slim plannen en e-mailen

50 GB opslagruimte + domeinnaamkoppeling

Gebruik (zakelijke) e-mail in de uitgebreide en vertrouwde Outlook-omgeving die toegankelijk is vanaf uw bureaublad of een webbrowser met de Outlook Web App. Elke gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan bijlagen tot 25 MB versturen. Gebruik uw domeinnaam met uw e-mailaccounts zodat uw bedrijfsnaam wordt weergegeven bij elk bericht dat u verzendt.

Simpel beheer en ingebouwde beveiliging

In het beheercentrum kunt u onder andere nieuwe gebruikers-e-mailadressen instellen, onlangs verwijderde accounts herstellen en aangepaste scripts maken. U beschikt over toonaangevende antimalwarebescherming en filters tegen ongewenste e-mail.

Eenvoudige planning

Plannen is eenvoudig, in gedeelde agenda’s ziet u altijd wanneer mensen beschikbaar of bezet zijn.

Zakelijke dienstverlening

Een vertrouwde en gebruiksvriendelijke oplossing

Met de mogelijkheden van Microsoft 365 beschikt u over een service die is gebaseerd op bedrijfservaring en –veiligheid. Daarnaast bevat het de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke functies voor samenwerking en communicatie.

Gegevens in uw e-mail beschermen

Uw berichten versleuteld houden buiten uw bedrijf was een heel riskante onderneming – tot op heden. Nu kunnen uw werknemers naar iedereen versleutelde e-mail versturen. Als de ontvanger antwoordt, of zelfs als deze het bericht naar iemand anders doorstuurt, blijft het bericht versleuteld.

Bescherming tegen ongewenste e-mail en malware

Microsoft 365 past een beschermende laag tegen ongewenste e-mail en malware toe op het hele netwerk en alle datacenters, om infectie via e-mail te voorkomen. En al uw werknemers hebben het beheer over hun berichten in quarantaine.

Werk thuis, onderweg en op kantoor

Eenvoudig samenwerken

Werk waar u ook bent, wanneer het nodig is en met het apparaat dat op dat moment het handigste is. Deel bestanden, neem deel aan vergaderingen en blijf gesynchroniseerd met uw team.

De volledige Office-bureaubladversie

U installeert altijd de laatste volledige Office-programma’s op uw apparaten, zodat u zowel offline als online kunt werken. Microsoft 365-toepassingen zijn altijd up-to-date en eenvoudig in beheer en gebruik.

Werken met verschillende apparaten

Met bepaalde abonnementen kunt u Office op maximaal vijf pc’s of Macs en vijf tablets (iPad, Windows of Android) installeren en de installatie snel overzetten naar nieuwe apparaten.

Werken waar u ook bent

Met Office Online kunt u bestanden vanuit elke browser bewerken en delen. Gebruik Office Mobile op Windows Phones, iPhone® en Android-telefoons om bestanden weer te geven en te bewerken.

Uw mobiele gegevens beschermen

Geen paniek als u uw telefoon kwijtraakt. Met Office 365 kunt u uw gegevens vanaf afstand wissen om ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te voorkomen.

Exchange online Microsoft 365 Business Basic Microsoft 365 Business Standard Microsoft 365 Business Premium
Voor wie Bedrijven die alleen emailhosting nodig hebben. Bedrijven die niet erg afhankelijk zijn van Office applicaties, online opslag of geen desktop-applicaties nodig hebben Bedrijven die Office-applicaties en emailhosting nodig hebben. En daarnaast eventueel cloudbestandsopslag en deling Bedrijven die de nieuwste desktopversies van Office-applicaties, cloudservices en emailhosting nodig hebben.
Emailhosting en een aangepast emaildomeinadres 50GB 50GB 50GB 50GB
Een licentie omvat vijf telefoons en vijf pc's of Macs per gebruiker Alleen 5 telefoons en 5 tablets
OneDrive opslag 1TB 1TB 1TB
Desktopversies van Officetoepassingen op pc of Mac: Outlook, Word, Excel, PowerPoint(plus Access en Publisher alleen voor pc)
Webversies van Word, OneNote, PowerPoint en Excel documenten
Webversie van Outlook
Sharepoint en Teams
Bookings(gratis add-on)
Stream
Intune
Advanced Threat Protection
Prijs per maand € 5,50 € 6,10 € 12,25 € 19,30
Microsoft 365-apps voor bedrijven (voorheen Pro Plus) Office 365 E3 Office 365 E5
Voor wie Bedrijven die zeer afhankelijk zijn van Office 365 applicaties op mobiele apparaten, hebben geen emailtoegang nodig, maar vereisen compliance en elementaire business intelligence. Bedrijven die meer geavanceerde functies voor BI compliance, email, beveiliging, en voice nodig hebben. Als u Skype for Business gebruikt of van plan bent dit te gebruiken, raden we de Office 365 E5 licentie aan. Of als u geavanceerde persoonlijke en organisatieanalyse met MyAnalytics en Power BI Pro nodig hebt.
Emailhosting en een aangepast emaildomeinadres 100GB 100GB
Een licentie omvat vijf telefoons en vijf pc's of Macs per gebruiker
OneDrive opslag 1TB 1TB 1TB
Desktopversies van Officetoepassingen op pc of Mac: Outlook, Word, Excel, PowerPoint(plus Access en Publisher alleen voor pc)
Webversies van Word, OneNote, PowerPoint en Excel documenten
Webversie Outlook
Sharepoint, Teams, Yammer, Flow, Stream, Sway
Bookings(gratis add-on)
Office 365 Video
To Do, Planner
My Analytics
Power BI Pro
Advanced Threat Protection
Advanced Compliance
Prijs per maand € 14,00 € 34,00 € 60,00

Offerte Aanvragen

Loading...