Online Backup

Wij kunnen uw data (bestanden, SQL databases en mailboxen) veiligstellen dmv Online Backup. Met onze Online Backup wordt uw data op 2 locaties veiliggesteld. Uw data wordt versleuteld naar ons datacenter verstuurd en kan door niemand worden gelezen. Hieronder kunt u lezen wat de voordelen zijn van Online Backup tov de traditionele backup.

Online toegang: Het meest logische voordeel van een online backup dienst is natuurlijk dat er online toegang is tot je backups. Dit geeft je de mogelijkheid om vanaf meerdere locaties altijd toegang te hebben tot de meest recente backup die beschikbaar is.

Externe locatie: De online backup wordt extern gehost dit in tegenstelling tot een externe harde schijf of backup tapes. Het grote voordeel is natuurlijk dat een backup die op een externe locatie ligt onafhankelijk is van wat er gebeurt in uw kantoor. Wanneer er een brand is op kantoor heeft dit geen effect op de veiligheid van uw data.

Professioneel beheer: Wij nemen het veiligstellen van data zeer serieus. Onze Online Backup heeft een hoge prioriteit waardoor wij deze cruciale dienst constant monitoren. U kunt zich daarom met een gerust hart op uw core business richten.


Hieronder vindt u een 3-tal voorbeeld configuraties

Online Backup

cloud 365

€ 21,00

per maand

  • 50 GB Diskruimte
Offerte Aanvragen

Online Backup

cloud 365

€ 28,50

per maand

  • 100 GB Diskruimte
Offerte Aanvragen

Online Backup

cloud 365

€ 43,50

per maand

  • 200 GB Diskruimte
Offerte Aanvragen

Offerte Aanvragen

Loading...