De nieuwe manier om samen te werken

Of u nu als een team of individueel werkt, met SharePoint organiseert u informatie, personen en projecten. Gebruik SharePoint om contact te maken met personen, ideeën te delen en de manier waarop u samenwerkt opnieuw uit te vinden. In SharePoint vindt u eenvoudig antwoorden, doet u nieuwe inzichten op en maakt u contact met experts.

SharePoint Online

SharePoint Online biedt dezelfde krachtige functies als SharePoint, maar zonder dat u zelf de infrastructuur hoeft te beheren. Dankzij de flexibele beheeropties behoudt u zelf de controle die u nodig heeft om aan de compliancevereisten van uw organisatie te voldoen. Met SharePoint Online werkt u waar u maar wilt met behulp van de mobiele apps van SharePoint die op verschillende apparaten beschikbaar zijn.

Eenvoudig te beheren

SharePoint Online is snel in te stellen en eenvoudig in beheer. Via de krachtige beheerconsole kan uw organisatie in een handomdraai de mogelijkheden, beleidsregels en beveiliging voor alle inhoud en functies in SharePoint regelen. De servers worden automatisch en vrijwel ongemerkt onderhouden zodat u altijd over de nieuwste functies beschikt.

Betrouwbaarheid en standaarden gericht op de onderneming

Beveilig uw gegevens door deze te hosten in geografisch verspreide datacenters met kwalitatief hoogwaardige mogelijkheden voor herstel na noodgevallen en een team van experts die de servers continu bewaken.

Sharepoint Online Plan 1 Plan 2
Teamsites
Werkbeheer
Extern delen
Eenvoudig zoeken
Content management
Record beheer
Access Services
SharePoint 2013-werkstroom
Enterprise Search
E-discovery, ACM, compliance
Excel Services
PowerPivot, PowerView
Visio Services
Op formulieren gebaseerde toepassing
Business Connectivity Services
Prijs per maand € 6,50 € 9,90

Loading...

Offerte aanvragen


Overige wensen