VoIP oplossingen

Support op Afstand

Als partner van Routit kunnen wij zeer uitgebreide VoIP (Voice Over IP) oplossingen aanbieden.

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Dit betekent ‘spraak over een datanet’, oftewel; bellen via een internetverbinding. VoIP heeft een aantal voordelen. Over het algemeen zijn de belangrijkste voordelen flexibiliteit en kostenbesparing. Bellen via VoIP is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN. Gemiddeld bespaart dit 25%, maar soms kunt u met VoIP tot wel 70% besparen op uw telefoonkosten.

Een ander groot voordeel van zakelijk VoIP is dat er meer dingen mogelijk zijn dan alleen bellen op de traditionele manier. Zo kunt u via VoIP beeldtelefonie (video bellen) realiseren, en kunt u overal waar u internet heeft bellen zoals op de zaak (thuiswerken). Daarnaast worden bij VoIP aansluitingen ook functionaliteiten van een telefooncentrale aangeboden zoals voicemail of doorschakelingen. Meestal gebeurd dit via Hosted VoIP (ook wel Hosted PBX genoemd).

Kantoor omgevingen met VoIP kunnen volstaan met minder bekabeling omdat de PC en de VoIP telefoon op 1 poort aangesloten kunnen worden. Een groot voordeel bij telefonie in de cloud.

Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden met zakelijk VoIP over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Dit in tegenstelling tot een analoge verbinding waarbij u in gesprek bent als u aan het bellen bent. Slechts de snelheid (bandbreedte) van de verbinding en het abonnement bij uw VoIP provider beperkt het aantal gesprekken dat u tegelijkertijd kunt voeren met VoIP.

VoIP Mogelijkheden

VoIP is er voor alle bedrijfstypen. Of u nou een ZZP’er bent die 1 toestel gebruikt of u heeft een callcenter die gebruik moet maken van (meerdere) keuze menu’s en wachtrijen. Het is allemaal mogelijk.

De door ons aangeboden VoIP oplossingen draaien allemaal op Broadsoft. Dit is de internationale marktleider op het gebied van VoIP platforms. Dit zult u ook merken aan de mogelijkheden.

Klik hieronder om informatieve flyers in te zien die inzicht geven in de mogelijkheden van VoIP.

 

pdf

Flyer 01

pdf

Flyer 02

Offerte Aanvragen

Loading...